Contact

Deze website is een concept van Seobureau en linkbuilding Vlaanderen.

Wil je hier opgenomen worden? Vraag ons dan meer info.

Linkbuilding in SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be


Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilding is een van de belangrijkste SEO-technieken in internet en online marketing, maar ook de moeilijkste. Het doel is om zoveel mogelijk relevante links te verkrijgen op andere websites. Deze links moeten de vorm hebben van ankerteksten naar uw website of een subpagina ervan.

Waarom is dit essentieel?

De belangrijkste reden voor linkbuilding is dat Google het belang van je website bepaalt aan de hand van je links. (Je krijgt hier stemmen voor) Google ziet de links die naar jou verwijzen als aanbevelingen van andere mensen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website is en hoe meer stemmen je krijgt. Bovendien maakt de persoon die de aanbeveling doet het verschil; het bouwen van kwaliteitslinks. Een link op de website van een concurrent is bijvoorbeeld veel meer waard dan een link op een andere website.

SEO bestaat uit 2 delen

1. Startpagina’s met zeer relevante inhoud, met technische SEO.
2. Relevante links op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Als bedrijf kun je zelf niet veel relevante kwalitatieve links krijgen, daarom is het uitbesteden van je linkbuilding de ideale oplossing.
Een professioneel linkbuildingbureau kan je deze taak uit handen nemen. Vraag een linkbuilding offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voordelen van linkbuilding

De meest populaire vorm van linkbuilding is het kopen van links van andere webmasters. Deze praktijk wordt vaak “pre-selling” genoemd. Met andere woorden, je website wordt gepromoot wanneer je contact opneemt met de andere webmaster en aanbiedt om hun link te kopen. Het kopen van backlinks heeft veel voordelen.

Ten eerste, als je links koopt, hoef je je geen zorgen te maken over het verkrijgen van backlinks van hoge kwaliteit, die erg moeilijk te vinden zijn. Wanneer je backlinks koopt van andere webmasters, krijg je links van hoge kwaliteit. Dit komt omdat je de link koopt van de oorspronkelijke eigenaar en niet van iemand anders die hem ergens anders heeft gekocht en op een website zoals een forum of veilingsite heeft geplaatst. Klik voor linkbuilding uitbesteden

Als je backlinks van andere websites koopt, krijg je niet alleen backlinks van de hogere autoriteiten, maar ook hoogwaardige backlinks van verschillende plaatsen op internet. Als je site veel verkeer heeft, is de kans groot dat andere mensen ook backlinks van jou krijgen, wat je meer geloofwaardigheid geeft en de mogelijkheid om overal backlinks vandaan te krijgen, wat de waarde van je website verhoogt. Dit is nog een reden waarom het zo interessant is om backlinks met een hoge autoriteit te kopen van andere webmasters. Backlinks kopen

Linkbuilding is een van de grootste troeven van marketing geworden

Een paar weken geleden had ik een gesprek met een collega-internetmarketeer in Amsterdam over het onderwerp “Waarom linkbuilding”. Hij was net klaar met het opzetten van zijn nieuwe Why link building service, die hij Why Link Boosters noemde. Hij vertelde me dat hij veel interesse had gekregen in het gebruik van het systeem dat hij had opgezet en dat hij nu bijna al zijn linkaanvragen ontving. Ik vroeg hem wat voor reacties hij kreeg en hij zei dat hij veel verkeer kreeg.